Reint van Amerongen

Monteur

Humor | Volgt een studie | Kiest voor duurzaamheid | Fanatiek motorrijder

“Na ruim 7 jaar in de telecombranche te hebben gewerkt, was het tijd voor iets anders en ben ik als monteur gestart bij Meetel. Ik werk vier dagen en daarnaast studeer ik aan de Hogeschool Utrecht. Ik volg de opleiding Built Environment, een deeltijd studie die ik mooi kan combineren met mijn werk bij Meetel.

Als monteur ben ik altijd onderweg. Naast het uitvoeren van verkeerstellingen ben ik betrokken bij de ontwikkeling van onze app en het online platform. Met mijn achtergrond kan ik hier een mooie bijdrage aan leveren.

Ik vind het een uitdaging om verkeerssituaties te verbeteren. Hoe zorgen we ervoor dat in een wijk de doorstroming beter verloopt? Hoe kunnen we de verkeerssituaties op een verkeersplein herzien? En natuurlijk ook: hoe zorgen we voor minder geluidsoverlast en hoe dringen we CO2-uitstoot terug? Het is mooi om op deze manier bij te dragen aan de verkeersveiligheid en duurzaamheid in Nederland en België.

Ik ben een fanatiek motorrijder en doe graag toertochten. Zo ben ik deze zomer met de motor naar Zuid-Frankrijk geweest. Ik doe graag gezelschapsspellen met een groep vrienden en ben hobby-fotograaf. Verder besteed ik een groot deel van mijn vrije tijd aan mijn studie.”

Dit zijn wij - Meetel - Reint van Amerongen

'Ik vind een goede dynamiek in een team belangrijk en daar hoort een flinke dosis humor bij.'

Reint van Amerongen

De Meeteller

De online onderzoeksmonitor van Meetel,
voor al uw verkeersonderzoeken!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen