Joost Meerbeek

Eigenaar / Directeur

Ondernemer | Gaat geen uitdaging uit de weg | Klantgericht | Altijd in beweging

“Nadat ik elf jaar werkzaam ben geweest bij een toonaangevend ingenieursbureau, heb ik in 2005 Meetel opgericht: dé partner in verkeersonderzoek en verkeerstellingen.

We bestaan nu 15 jaar en zijn altijd in beweging, net als het verkeer. Ik vind het interessant om te zien hoe mensen zich bewegen op de weg. Waar komen ze vandaan? Hoe lang doen ze over een bepaalde route? Om dit te onderzoeken gebruiken we moderne meetapparatuur waarmee ons team met ervaren onderzoeksmedewerkers op pad gaat.

Naast dat ik mij bezig houd met de dagelijkse leiding, het schrijven van offertes en het definitief maken van rapportages, onderhoud ik de klantrelaties.

Wanneer ik niet aan het werk ben vind je mij op de tennis- en squashbaan of op het hockeyveld bij de kinderen. Ook geniet ik van weekendjes weg en vakanties met mijn gezin en ontdekken we graag nieuwe plekken.”

Dit zijn wij Meetel - Joost Meerbeek

Wat ooit begon als kleine startende onderneming is uitgegroeid tot een bedrijf dat de meeste verkeerstellingen in Nederland en België uitvoert. Daar ben ik trots op!

Joost Meerbeek

De Meeteller

De online onderzoeksmonitor van Meetel,
voor al uw verkeersonderzoeken!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen