Anja van der Krabben

Office manager

Een duizendpoot | Houdt van afwisseling | Is dol op sushi | Reist graag naar Azië

“Bel je naar Meetel? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt. Ik ben de duizendpoot op kantoor en zorg dat alles op rolletjes loopt zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Ook zorg ik ervoor dat er op kantoor lekkere koffie klaarstaat. Dat is heel belangrijk want een goede start van de dag is het halve werk. Zelf start ik met een kop thee en ga dan aan de slag met allerlei verschillende werkzaamheden: van het verwerken van projectgegevens, inkomende facturen, bestellingen tot het regelen van de personeelszaken. Ook organiseer ik vergaderingen, een personeelsfeestje en beurzen waar Meetel aan deelneemt. Genoeg afwisseling dus; mijn werkdag is nooit hetzelfde.

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik op ons kantoor in Doorn. De overige dagen geniet ik van een heerlijk wandeling op de mooie Utrechtse Heuvelrug, schilder ik en ik kook graag Thais. En als er genoeg tijd is reis ik graag naar Azië.”

Meetel team - Anja

Ik ben de duizendpoot op kantoor en zorg dat alles op rolletjes loopt zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

De Meeteller

De online onderzoeksmonitor van Meetel,
voor al uw verkeersonderzoeken!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen